A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Волоський ліцей Новоолександрівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанування воїнів Другої світової війни

6 травня 2024 р учні Волоського ліцею прибрали могили солдатів, що загинули у боротьбі з нацизмом у Другій світовій війні та поклали квіти і вшанували їхній подвиг.

15:41 08.05.2024

День цивільної оборони

Цивільна оборона є важливою складовою життя кожної людини, адже захист від небезпеки під час надзвичайних ситуацій різного характеру, як природного, так техногенного і військового, є необхідним для кожного. Знати і розуміти, що треба робити під час небезпеки, вивчають в кожному навчальному закладі України. Сьогоднішня політика держави націлена на захист громадян під час військової агресії, підготовка учнів до зважених, грамотних дій під час небезпеки. 26 квітня 2024р., в день пам’яті про аварію на Чорнобильській АЕС, у Волоському ліцеї був проведений День цивільної оборони в оф-лайн (1-4 клас) та он-лайн-форматах (5-11 класи). Під час проведення Дня ЦО вчителі та учні розмовляти про види надзвичайних ситуацій, дії під час сигналу повітряної тривоги, вмісту тривожної валізи, правил поведінки в бомбосховищах, тощо. На практичних заняттях з надання першої домедичної допомоги під час небезпеки, учні під керівництвом медичної сестри Чабан Г.О. вчились робити пов’язки, обробляти уявні рани, одягати на обличчя маски.

14:33 29.04.2024

Випускники для майбутніх поколінь.

Випускники для майбутніх поколінь. Стало доброю традицією, коли кожен випуск учнів залишає за собою памʼять в історії ліцею, прикрашає нашу садибу зеленими насадженнями.

14:59 23.04.2024

День Землі

Земля - це наша годувальниця, наш спільний дім, в якому створені для нас абсолютно унікальні умови, що дозволяють нам не тільки виживати, але й насолоджуватися життям у всій красі і різноманітності.

14:46 19.04.2024

Випускники 2024 року висадили на подвір’ї ліцею красиве деревце – японську вишню сакуру.

Вчора, 14 квітня 2024 р., учні 11 класу Волоського ліцею, випускники 2024 року, висадили на подвір’ї ліцею красиве деревце – японську вишню сакуру. Вони продовжили традицію, яку започаткували випускники 2022 року, висадивши цілий ансамбль дерев – берізку, туї та ялиці. Сьогодні це вже дорослі деревця, які прикрашають подвір’я рідного ліцею і нагадують про учнів, які отримали путівку в життя саме в стінах цього навчального закладу. Краса спасе світ, а спільна красива і корисна справа об’єднає людство!

14:44 15.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень